O NAMA

Dahop UTVA doo Aleksinac je instalirala liniju za toplo cinkovanje trake i žice za uzemljenje u 2010, koja se nalazi u Aleksincu, na jugoistoku Srbije.
Kompanija Dahop je član UTVA SILOSI AD KOVIN (www.utva.rs)

Akcionarsko društvo „UTVA SILOSI” se bavi proizvodnjom cevi, silosa, profila i opreme, i nudi usluge prerade čelika: rezanje na dužinu i sečenje na meru, slitovanje na zahtevanu širinu.Osnovana je 1979 kao deo „UTVA” Pančevo. Od 1990 godine radi samostalno.

Dahop UTVA doo nudi razne dimenzije toplo pocinkovanih traka za uzemljenje (od 20 do 50 mm širine i od 2 do 5 mm debljine po želji kupca), HRSD žice debljine 8mm i 10mm u prečniku, napravljene od najkvalitetnijeg materijala za izradu čelika (S235JRG čelika), u skladu sa EN 62561-2, min 370 gr / m2 sloja cinka, po konkurentnim cenama za naše proizvode.

Toplo pocinkovana čelična traka i žica se obično koriste u elektro i građevinskoj industriji kao gromobranski provodnici (nadzemnih vodova, podzemnih vodova, elektro oprema, gasovoda ili naftovoda, zgrada ..)
Kako bi se osigurala stabilnost kvaliteta u procesu proizvodnje, prodaje i komercijale, kompanija Dahop UTVA doo Aleksinac je organizovala i uskladila svoje poslovanje u skladu s međunarodnim standardom ISO 9001